Beli Vitamin Shaklee Secara Online Dengan Kad Kredit atau Debit via eSell Shaklee

Assalamualaikum..
sekarang semuanya dah dihujung jari..main klik2 aje..samala dengan shaklee ni pon..kalau anda bukan ahli, itu bukan 1 masalah lagi untuk mendapatkan produk shaklee..sebab sekarang shaklee dah memperkenalkan E sell..
Sekarang semua pelanggan Shaklee boleh membeli produk Shaklee terus melalu laman web Shaklee dengan menggunakan kad kredit atau kad debit tanpa perlu melalui mana-mana Shaklee Indipendent Distributor.
Dengan adanya eSell Shaklee ni makin mudah nampaknya. Hanya perlu buat entry tentang produk, tarik traffik ke blog, dan eSell akan membantu. 

Salah satu contoh entry yang telah cikgu buat ialah tentang Performance  Drink kegilaan ramai dibulan puasa ni. Sekiranya pembaca ingin membeli PD boleh terus klik link yang diberi dan boleh terus beli di laman web Shaklee2u.Jadi para blogger, nampak tak bagaimana Shaklee memberi peluang menjana pendapatan melalui blog. Mari, Cikgu tunjukkan caranya.. Roger2 cikgu ya.. ;-)

Okey, mari cikgu tunjukkan satu persatu bagaimana proses pembelian secara online dengan menggunakan kad kredit atau kad debit.

Mula-mula klik link yang diberi dan pelanggan akan dibawa ke laman online ordering system seperti di bawah..1. Klik agree
2. Klik NextPilih produk yg ingin dibeli dengan klik tanda 'tick'.kosongkan kotak dari tanda tick sekiranya tidak mahu produk berkenaan.
3. Letakkan bilangan kuantiti yang diingini
4. klik Update
5. Klik 'checkout' sekiranya telah selesai

6. Isikan maklumat penghantaran
7. klik 'continue'


Maklumat item yang dibeli akan tertera. Sila pastikan harga yang perlu di bayar. Pastikan had penggunaan kad kredit atau debit terlebih dahulu untuk memastikan tiada sebarang masalah transaksi


8. klik 'proceed for payment'
Masukkan maklumat kad kredit atau debit anda
9. Klik Confirm Payment

Kemudian anda akan mendapat 1 salinan order dan anda boleh print atau print screen untuk rujukan.


Mudahkan? Nak buat pembelian vitamin Shaklee secara online dengan menggunakan kad kredit atau debit? Klik aje..

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=d347df3d73566108aa6d1b5d37b59703


jika perlukan konsultasi atau bantuan, jangan malu-malu hubungi CIKGU ya: 
0 Comments