Kenapa ibu hamil, menyusu dan berpantang WAJIB ambil Vitalea?

Vita-Lea Iron Formula untuk IBU HAMIL, MENYUSU dan BERPANTANG

Masih ramai ibu mengandung tidak tahu masalah kekurangan zat besi yang serius sangat merbahaya dan ia boleh menyebabkan masalah kesihatan bukan sahaja kepada ibu, tetapi turut memberi kesan pada bayi yang dikandung. Kepentingan zat besi semakin bertambah selepas melahirkan dan sepanjang menyusukan anak.

Ibu-ibu yang mengandung dan menyusukan anak, sangat digalakkan mengamalkan pemgambilan vitalea kerana kepentingan zat dan vitamin serta keperluan zat besi oleh si ibu dan ianya juga penting untuk tumbesaran anak.
Mengapa ada sesetengah ibu yang mengandung mahupun yang menyusukan anak mudah rasa pitam atau pening kepala? Hakikatnya ibu-ibu kekurangan zat besi @ iron dalam pengambilan diet harian mereka.Tahukah Anda? 
Vita-Lea Shaklee adalah multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai "Vitalize Mineral" dan disingkatkan namanya kepada "Vita-min. Ramai orang memilih Vitalea Shaklee sebab ia multivitamin yang dilengkapi dengan vitamin dan mineral yang diperlukan badan. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting (disarankan RDA). Ia formula yang sungguh komprehensif dan sangat seimbang.

Apakah Manfaat Utama VitaLea Shaklee?  • Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, mempertingkatkan memori dan daya fokus
  • Pelengkap nutrisi, baik untuk yang anemik dan yang berpengamalan diet yang tak seimbang
  • Keupayaan sistem proaktif bagi remaja yang sedang membesar
  • Mempertingkatkan stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan
  • Menyediakan asas nutrisi untuk sel-sel, membantu pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon 
  • Melindungi fungsi jantung, buah pinggang dan hati 

 Untuk ibu hamil yang mahukan khasiat terbaik untuk diri sendiri dan anak yang dikandung, sila klik SINI

0 Comments