“SAYA DAH BANYAK KALI NAMPAK CIKGU POST PASAL CICNHTEA, TAPI MASIH WAS-WAS NAK CUBA..”



“SAYA DAH BANYAK KALI NAMPAK CIKGU POST PASAL CICNHTEA, TAPI MASIH WAS-WAS NAK CUBA..”
.
Boleh ke saya kurus dengan cinchtea ni? Betul ke berkesan? Betul ke bagi energy? Berbaloi ke untuk spend pada cinchtea ni ?

.
Soalan2 yang biasa jugak cikgu dapat, cikgu faham manusia ni tak semua yang akan percaya dengan sesuatu benda yang dia nampak.. 😏
.
Sama jugak macam cikgu dulu, sebelum beli baca & listkan 3-4 sebab jelas kenapa nak beli.

.
kalau lah cikgu orang yang baru kenal cinchtea ni dan cikgu ada masalah berat badan hmm.. 🧐
.
Cikgu akan listkan apa benefit dia dan dan sebab kenapa cikgu kena beli cinchtea ni. Mungkin sebab-sebab dia mcm ni :


☑Sebab nak nampak cantik dan jadi yang terbaik depan husband.


☑Sebab nak energy sangattt sangatttt. Tak mau lesu urus urusan rumahtangga. 

☑Sebab dah diet dan exercise tapi macam perlukan booster untuk turunkan berat badan.

☑Sebab nak benda yang natural supaya tak ada side effects yang buruk.

☑ Sebab taknak rasa semput dan berat perut, sakit lutut bila beribadat

☑Sebab nak senang cari size baju dan atleast bila pakai baju tu nampak cantik.

☑Sebab nak challenge diri untuk untuk keluar dari comfort zone kegebuan.



.
Itulah kot sebab2 nya. Mungkin kalau dah listkan sebab2 ni cikgu akan lebih semangat nak beli CINCHTEA 😘
.
Itulah sejarah bermulanya cinta cikgu pada cinchtea. Cinchtea berjaya membantu cikgu menyelesaikan 'why' nak beli cinchtea.

Saja cikgu share sebab ramai sangat nak beli-tak nak beli-nak beli-tak nak beli-beli

Worth every ringgit yang kita spend.
Sebab itu cikgu ada circle #gengmakmak yang memang repeat tiap bulan oder cinchtea.


Nak oder ?

0 Comments