7 sebab geng mak-mak wajib ada cinchtea dalam beg

Kalau biasa folo cikgu di FB, hari-hari mesti ada cerita tentang cinchtea ni. Seriously hari-hari memang wajib bancuh. First time cuba cinchtea dulu sebab nak try,ramai yang kata boleh bantu cerah mata (tak mengantuk)

Rupa-rupanya..
memang yaa!!


Ya Allah sangat la membantu untuk mak anak 4 yang takda bibik ni.




Kelebihan Cinch Tea

  • Selamat, peningkatan tenaga semulajadi. Diminum secara panas atau sejuk.
  • Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
  • Peningkatan tenaga segera.
  • Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan
  • Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.







7 sebab geng mak-mak wajib ada cinchtea dalam beg


Yang pertama, dia dah package dalam satu-satu saket siap-siap. So boleh bancuh setiap hari and have your energy-on-the-go.


Yang kedua, dia sangat-sangat mudah dibawa kemana-mana. Sebab dia dalam saket yang kecil . Nak masukkan zip celah-celah handbag perempuan pun muat InsyaAllah... hahaha


Yang ketiga. Sangat rendah caffein dan sangat rendah glisemik index (GI). So pada yang nak kurus pun boleh cuba-cuba minum tea mix ni ye


Yang keempat, Cinch Tea sangat natural tanpa pemanis, perasa dan pewarna tiruan. Dan rasanya semua produk Shaklee memang tiada ketiga-tiga ni. InsyaAllah semuanya selamat dan berkesan :)


Yang kelima, Ianya merupakan alternatif minuman bergula dan kopi yang terbaik. Pada mereka yang dah kena kurangkan jumlah gula tapi sangat suka minum kopi atau teh, sangat-sangat digalakkan minum cinch tea.


Yang keenam, Cinch tea memberikan peningkatan tenaga yang segera. Lepas minum je badan dah rasa energetik insyaAllah.


Yang ketujuh, selain memberi peningkatan tenaga, Cinch Tea juga tinggi dengan antioksida dan mampu meningkatkan metabolisme badan




Kalau anda seorang ibu berkerjaya, bolehla spend sikit belanja untuk cuba cinchtea ni. Sebabnya kita ni bila dah letih,mudah je nak marah-marah dan selalu yang jadi mangsa anak-anak kan.Kesian,,meh lah cuba Cinch Tea ni mana tahu ianya boleh menyelesaikan masalah itu.
kalau ibu surirumah sepenuh masa pun boleh bodek-bodek suami belikan cinchtea.Kosnya lebih murah compare nak amik bibik.hiiii








0 Comments