TERBARU! KOLAGEN BERKESAN SEAWAL 7 HARI SUDAH KEMBALI


TERBARU! KOLAGEN BERKESAN SEAWAL 7 HARI SUDAH KEMBALI

Ya apa yang anda baca di atas adalah betul. Ianya sudah kembali. Collagen Powder Shaklee

Pek terbaru ni dipertingkatkan tau. Ada formula proprietari kolagen yang mengandungi 4,000mg proprietari Kolagen Sisik Ikan Laut (Ikan Merah)

Kemudian ditambah dengan Vitamin C dan Vitamin B untuk menyokong kulit yang lebih tegang, untuk tampil lebih muda dan kekal jelita.

Benda boleh mudah, buat apa susah.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE ðŸ‘‡👉Sumber Berkualiti Tinggi: Pemilihan kolagen Shaklee, diekstrak dari Sisik Ikan Laut (Ikan Merah) kerana keupayaannya untuk bertahan pada tekanan yang tinggi di bawah air, menjadikannya kolagen yang tahan lasak dan sumber kolagen yang berkualiti tinggi.

👉Penyerapan yang hebat: Shaklee Collagen Plus Powder mengandungi berat molekul kolagen yang sangat rendah pada kira-kira 1,000 Dalton* yang mudah diserap oleh badan untuk meningkatkan penghasilan kolagen pada lapisan dermis dengan cekap.

👉Bahan-bahan yang diperkaya: Ditambah dengan Vitamin C untuk menggalakkan penghasilan kolagen serta melawan radikal bebas dan Vitamin B2 serta B6 menyokong metabolisme tenaga, yang penting untuk penghasilan kolagen dalam sel.

Untuk order & pertanyaan lanjut boleh wasep cikgu terus tau! Dengan gembira nak bantu #gengmakmaksemua ðŸ¤—
.
Syikin Zahir

http://syikinzahir.wasap.my/

#shakleechanglun #shakleekedah #shakleeUUM
0 Comments